Veel eigenaren van websites denken vaak dat het plannen en uitvoeren van een linkbuilding campagne 'er even bij' kan. Helaas is dat niet het geval. Denk maar eens aan de reactie die verwacht wordt van een zoekmachine. Het is de bedoeling dat na uw campagne uw website een betere positie op één of liever zelfs meerdere zoekwoorden (keywords in vakjargon) in de zoekresultaten van de zoekmachine gaat krijgen. 

Omdat iedere website eigenaar de basisprincipes wel zal uitvoeren, zult u dus meer moeten doen. En niet een klein beetje meer, maar heel veel meer. U wilt per slot van rekening de zoekresultaten volledig beheersen op bij voorkeur zo veel mogelijk termen die gerelateerd zijn aan uw bezigheden. 

Een sterk opgezette linkbuilding campagne strekt over het algemeen 100 aaneengesloten dagen. Iedere dag met inhoud en iedere dag diversiteit. Tijdens deze 100 dagen richt u uw pijlen op minimaal 5 verschillende varianten van linkbuilding en dat allemaal tegelijk. Alleen dan zal uw campagne gegarandeerd succesvol zijn. Zoekmachines worden graag geholpen te begrijpen wat u exact voor werkzaamheden heeft. Met linkbuilding draagt u daaraan bij. 

100 dagen! Ik hoor u zuchten. Maar dat is toch veel te veel? Nee, dat is het niet. Dat maakt het verschil en alleen dan weet u zeker dat u online datgene gaat bereiken wat u wilt bereiken. 

100 dagen linkbuilding vraagt veel van u. U zult moeten bepalen waar u links plaatst, wat voor links u plaatst. Welke pagina's op uw website de meeste links moeten krijgen omdat deze pagina belangrijker zijn dan andere pagina's etc. Al deze zaken kosten wanneer u dit handmatig uitvoert erg veel tijd en energie. U kunt erop rekenen dat uw werkdag tijdens deze 100 dagen 2 uur langer is. Maar daarna heeft u een geweldige voorsprong op uw concurrentie die niet zomaar in te halen is. 

Om het u gemakkelijker te maken is er verschillende SEO en linkbuilding software op de markt gebracht. Veel van deze software automatiseert een deel van het linkbuilding proces. U moet wel nog steeds de juiste en kwalitatieve informatie in de software stoppen om het maximale rendement uit de campagne te halen. Het absolute topproduct op het gebied van geautomatiseerde linkbuilding software is Senuke XCr

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.